Vegānu “Napoleons”: bez sviesta, olām un piena

Šāda kūka būs īsti svētki jebkuros svētkos.

Kūku “Napoleons” var pagatavot gavēņa variantā. Tās garša ir brīnišķīgs salds kokosriekstu-vaniļļas krēms. Tajā nav olu, sviesta, govs piena vai skābā krējuma. Tā iznāks tikpat garšīga kā klasiskais Napoleons.

Sastāvdaļas krēmam

Kokosriekstu piens – 400 ml

Ūdens – 300 ml

Cukurs – 120 g

Vaniļas cukurs – 10 g

Kokosriekstu skaidiņas – 80 g

Kviešu milti – 50 g

Lasi vēl: Visi puķkopju noslēpumi hortenziju audzēšanā un kopšanā: skaisti ziedi garantēti

Sastāvdaļas mīklai

Kviešu milti – 350 g

Saulespuķu eļļa – 100 ml

Cepamais pulveris – 5 g

Etiķis – 10 ml

Sāls – 1/8 tējkarote

Ūdens – 120 ml

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 58%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment